Ludovic Orban, la Timișoara: „PNL îl va susține pe Klaus Iohannis pentru obţinerea celui de-al doilea mandat”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat azi, la Timişoara, că este prematur să se discute despre înţelegeri cu parteneri de viitoare guvernare, prioritare fiind alegerile pentru Parlamentul European, urmate de prezidenţiale, unde PNL îl va susţine pe Klaus Iohannis, anunță Agerpres.

 

Liderul liberal, Ludovic Orban, a anunța azi, la Timișoara, că PNL se va prezenta în alegerile pentru Parlamentul European cu o listă de oameni cu experienţă, „cu care să reuşim să reprezentăm România şi interesele românilor la Bruxelles”.

În cazul alegerilor prezidenţiale, mai spune el, pentru PNL lucrurile sunt foarte simple: „PNL a hotărât în unanimitate în Consiliul Naţional al partidului susţinerea domnului Klaus Iohannis pentru obţinerea celui de-al doilea mandat de preşedinte al României. Noi suntem angrenaţi în acest proiect de a continua activitatea domnului Klaus Iohannis ca preşedinte al României. Alţi actori politici nu ştiu ce au de gând şi, în momentul de faţă, nici nu cred că este foarte important ce gândesc alţi actori politici. După prezidenţiale, vom vedea.”

Liderul PNL a dat asigurări că partidul său va aplica cea mai bună strategie politică, astfel încât „să avem garanţia că PSD va fi trimis acasă, dacă nu cumva prin altă parte”.

Print Friendly, PDF & Email