Lucrările de reparații de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara, finalizate

Sursă foto: Primăria Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara anunță că a realizat mai multe reparații curente în clădirile pe care le administrează sau care țin de spitalele și școlile subordonate. La secția de oncologie a Spitalului Clinic Municipal Timișoara, de pe bulevardul Victor Babeș, nr. 22, au fost finalizate reparațiile la imobil.

 

Saloanele de tratament destinate pacienților de la Clinica de oncologie au fost renovate și igienizate. Rețeaua de apă, care era veche și colmatată, precum și obiectele sanitare din băi au fost înlocuite, anunță reprezentanții Primăriei. Deoarece clinica oferă servicii de spitalizare de zi, pe holurile de așteptare au fost montate scaune noi și a fost instalat un covor PVC. Pentru a îmbunătăți serviciile și pentru a instrui viitoarele generații de personal au fost efectuate reparații curente la sala de ședințe și la camera de gardă.

În 2022, reamintest ofcialii Municipalității, au fost achiziționate calorifere noi, electrice, iar atât în interior, cât și în exteriorul clădirii a fost realizat un spor de putere pacienții având acum parte de confort termic.

Valoarea estimată a reparațiilor este de 254.000 de lei, cu TVA inclus. Lucrările intră în procedura de recepție.

În cadrul ședinței de plen al Consiliului Local va fi supusă la vot extinderea contractului de administrare al Spitalului Municipal pentru imobilul respectiv pentru încă 49 de ani.

 

Print Friendly, PDF & Email