Lucrările de amenajare a Parcului Pădurice, din Timișoara, pe punctul de a începe

Parc Padurice Foto debanatMunicipalitatea ar putea da startul lucrărilor de amenajare a Parcului Pădurice, săptămâna viitoare. Primăria pregăteşte şi amenajarea a  două lacuri, dintre care unul cu jocuri de apă, iar altul acoperit cu nuferi.

 

Edilul Nicolae Robu a informat, vineri, că a fost semnat deja contractul de execuție vizând executarea lucrărilor de amenajare a Parcului Pădurice, din zona Giroc. Potrivit acestuuia, valoarea totală estimată a lucrărilor este de 4,6 milioane de lei, fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni. „Am semnat contractul de execuţie a lucrării de amenajare a Parcului Pădurice. Licitaţia s-a încheiat cu succes, s-a încheiat şi perioada de depunere a contestaţiilor”, spune Nicolae Robu. Menţionând că firma care și-a adjudecat execuția lucrărilor este Lovrintim SRL.

În ceea ce privește momentul de debut al lucrărilor, edilul afirmă că, dacă vor exista condiții meteorologice favorabile, atunci în cursul săptămânii viitoare ar putea fi predat deja amplasamentul.

Acesta mai spune și că vor fi executate toate lucrările prevăzute în proiect, urmând ca, la finalul perioadei de execuție a lucrărilor, locuitorii din cele două cartiere situate în proximitatea parcului să poată beneficia de două lacuri amenajate, dintre care unul cu jocuri de apă, iar altul acoperit cu nuferi, de piste pentru bicicliști și de refacerea aleilor deja existente, de amenajarea unui loc de joacă pentru copii și a unui teren de sport, cu dotările aferente.

Print Friendly, PDF & Email