Lucrări de reparaţii la grădiniţe şi şcoli din Timişoara

Renovare scoala Foto timnewsPrimăria Timişoara alocă peste un milion de lei pentru lucrări de reparaţii la unităţi de învăţământ din oraş.

 

În programul de reparaţii intră patru grădiniţe, o şcoală generală şi două licee:

Grădiniţa cu Program Normal nr. 16, de pe str. Renaşterii nr. 24, va beneficia de lucrări de renovare faţadă, de schimbarea geamurilor şi a uşii de acces şi de lucrări de reparaţii interioare, în valoare totală de 300.000 de lei.

La Grădiniţa CFR, de pe b-dul Republicii nr. 25 – care a fuzionat cu Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 21 – , se fac recompartimentări şi reparaţii interioare, al căror cost se ridică la 107.208 lei.

La Grădiniţa cu Program Prelungit 19, care a fuzionat cu Grădiniţa cu Program Prelungit Poşta, se fac recompartimentări şi reparaţii interioare, în valoare de 120.000 de lei.

La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33, de pe str. Olimpiadei nr. 6, se fac reparaţii şi igienizări în demisolul unităţii, de 33.130 de lei.

La Şcoala Generală  nr. 19, de pe b-dul Cetăţii nr. 24, se fac reparaţii la acoperiş, se montează jgheaburi şi burlane se renovează zece săli de clasă, cu parchet nou, instalaţie electrică, instalaţie de încălzire şi calorifere, corpuri de iluminat, în perioada următoare urmând a fi achiziţionat mobilierul. Valoarea investiţiilor este de 120.000 de lei.

La Colegiul Economic „F.S. Nitti” se fac reparaţii la acoperiş, la sălile de clasă şi la laboratorul alimentar, de 44.130 de lei.

La Colegiul Tehnic Energetic “Regele Ferdinand I”, este nevoie de renovare capitală. În plus, va fi dotată cantina din incintă şi va fi repusă în folosinţă, aceasta fiind închisă din 2013. Valoarea totală a lucrărilor este de 300.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email