Lucrări de reabilitare la sala festivă a Colegiului „C.D. Loga”

Primăria Timişoara anunţă că esteîn derulare licitația pentru alegerea executantului lucrărilor de reabilitare a acoperișului sălii festive a Colegiului „C.D.Loga”.

 

În urma expirării termenului-limită pentru primirea ofertelor, care a fost 8 martie, ora 15, a fost înregistrată o singură ofertă, primită de la Dragoma Serv SRL, ofertă care va intra în procedurile de evaluare.

La Colegiul „C.D. Loga” vor fi realizate lucrări de șarpantă, de învelitori și lucrări conexe, precum și lucrări de izolare termică, anunţă reprezentanţii Primăriei. Durata execuției va fi de șapte luni, iar sursa finanțării va fi bugetul local. Valoarea estimată a lucrărilor este de peste 585.000 de lei fără TVA.

Municipalitatea anunţă că recent a fost semnat şi contractul privind executarea și finalizarea lucrărilor de reabilitare a sălii de sport de la Școala Generală nr.18, de pe str. Amforei nr. 6, un proiect care, de asemenea, are ca sursă de finanțare tot bugetul local.

În acest an, mai anunţă oficialii Municipalităţii, mai sunt programate și finanțate zeci de lucrări de investiții și reparații în unitățile de învățământ din Timişoara. Pentru acestea a fost alocată din bugetul local suma de 43 de milioane de lei, în cadrul Programului de Dezvoltare al Primăriei Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email