Lucrări de modernizare pe două străzi din Ronaț, finalizate

Sursă foto: Primăria Timişoara

Primăria Municipiului Timișoara anunţă că a finalizat lucrările de modernizare a străzilor Alexandru Xenopol și Banul Severinului, în cartierul Ronaț, iar pe o alta, Adam Mickiewicz, le continuă.

 

Investiția Municipalității pe străzile Alexandru Xenopol și Banul Severinului a prevăzut modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto la proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și realizarea unui sistem de canalizație tehnică pentru cabluri. Totodată, Primăria continuă lucrările de modernizare a străzii Adam Mickiewicz.

„Pe străzile Xenopol și Banul Severinului lucrările sunt gata, am trasat deja marcajele rutiere. Pe strada Mickiewicz mai avem încă de lucru, dar  și aici, jumătate din lucrare e gata. Mă bucur că am reușit să facem această investiție în Ronaț, unde am mai avut zone care cu greu le-am putut numi străzi. Pe timp de ploaie, era o aventură să te deplasezi pe aici”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare este de 5,4 milioane de lei (TVA inclus), iar finanțarea este asigurată din bugetul local.

 

Print Friendly, PDF & Email