Locuri de joacă reabilitate, la Timişoara

Primăria Timişoara anunţă că au fost finalizate lucrările de reabilitare făcute la trei locuri de joacă din oraş, pe Intrarea Dornei şi pe străzile Silistra şi Leandrului.

 

La locul de joacă de pe Intrarea Dornei, lucrările, în valoare totală de aproximativ 60.000 lei, au inclus montarea de echipamente noi (două jucării pe arc şi un sistem de căţărat) şi reparaţii la echipamentele existente (un balansoar dublu, un sistem de căţărat tip Fluture, un leagăn dublu, un leagăn cuib de pasăre). De asemenea, a fpst amenajată cu tartan o suprafaţă de 260 mp şi au fost montate 16 bănci şi 16 coşuri.

Pe strada Silistra, valoarea lucrărilor a fost de 171.000 de lei. S-a pus tartan pe o suprafaţă de 308 mp şi gazon, pe 709 mp. S-au montat echipamente noi (un balansoar, un joc inteligent şi o căsuţă). S-au efectuat reparaţii la echipamentele existente, şi anume, la un tobogan, la complexul de tobogane cu trei, la o măsuţă cu scaune tip ursuleţ, la o cumpănă cu două locuri, la două mese de ping-pong, la patru leagăne duble, la un sistem de căţărat hexagonal metalic cu sfori  şi la o rotativă tip pom cu sfori de căţărat. De asemenea, au fost montatate 19 coşuri de gunoi fără scrumiere şi 19 bănci.

La locul de joacă de pe starda Leandrului, valoarea totală a lucrărilor sa ridicat la 30.000 de lei. Acestea au vizat montarea de tartan pe o suprafaţă de 108 mp, plantarea de gazon pe o suprafaţă de 220 montare de echipamentele de joacă (două leagăne duble, un leagăn cuib de pasăre, un complex de tobogane cu trei blaturi, două albinuţe, cinci echipamente pentru fitness şi două balansoare. Au fost montate, de asemenea, 12 bănci, şase coşuri de gunoi fără scrumieră şi două foişoare.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis, sorin.olaru@timpolis.ro