Locul 1 pe buletinul de vot. Votezi pentru continuitate, viziune și fapte! (P)

O vorbă din bătrâni spune: “Vorba lungă, sărăcia omului!”. Înțelept popor cel ce a reușit să concentreze în doar patru cuvinte o întreagă filosofie – poporul român. Oamenii au înțeles că vorbele, zâmbetele false, poveștile de adormit copiii, bârfa ordinară sau atacurile prostești nu pot ține loc de fapte, de dezvoltare, de proiecte realizate și deci, până la urmă, de bunăstarea fiecăruia dintre noi.

V-ați întâlnit în această campanie, mai mult virtual, cu tot felul de “candidați”, mulți dintre ei parașutați de nu se știe unde, fără minimă experiență sau realizări. Au crezut că vă pot vrăji, cu vorbe mari, scrise de alții, dar de cele mai multe ori nu ar putea localiza pe hartă strada pe care locuiți. Au crezut că veți înghiți pe nerăsuflate imagini și texte de laborator fără să vă puneți întrebări. Voi sunteți însă altfel, ați trăit vremuri în care s-a vorbit mai mult decât s-a făcut, ați trăit vremuri în care orașul a decăzut și știu, simt că veți alege, din nou corect. Veți alege cu inima, dar și cu mintea.

Eu vin în fața dumneavoastră după zeci de ani de muncă materializați în sute de construcții pentru Timișoara, iar echipa mea aduce competență și realizări în domeniul fiecăruia de activitate. Oameni tineri care conduc companii de sute de oameni, oameni care au construit, cu experiența administrației și a faptelor sunt în competiție cu oameni care vorbesc mai mult sau mai puțin frumos, dar fără a avea minime realizări notabile.

Suntem, împreună, o comunitate care creează, dezvoltă, inovează și construiește. Asta vom dovedi și în următorul mandat, unul care va permite altor mari proiecte să devină realitate. Pentru că avem nevoie în egală măsură de marea infrastructură, ca și de înfrumusețarea și confortul spațiului din jurul nostru.

Timișoara este orașul care inspiră, orașul care imprimă trenduri, orașul care inovează, orașul care stabilește premiere, după premiere și cifrele o dovedesc, indiferent cât de mult ar deranja acest lucru, în egală măsură persoane din interiorul sau exteriorul orașului.

Vă simt aproape și pentru asta vă mulțumesc și, indiferent de opțiunea dvs., vă asigur că în următorul mandat voi dedica aceeași putere de muncă, aceeași determinare și aceeași abnegație fiecăruia dintre dvs.

Îndemnul meu e clar, concis și simplu. În 27 septembrie mergeți la vot! Votul este sigur. Aplicați cele trei reguli: distanțare, purtarea măștii, igiena mâinilor. Dacă acestea sunt respectate, nu va fi niciun risc de contaminare. În secțiile de votare din Timișoara vor fi puse la dispoziție măști de unică folosință, dar și dezinfectant. Acestea sunt FAPTE pentru siguranța dumneavoastră!

În 27 septembrie alegeți faptele și competența în locul vorbelor și a mimării specializării! În 27 septembrie votați pentru viitorul acestui oraș și pentru viitorul fiecăruia dintre dvs.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și candidații Partidului Național Liberal – Poziția 1 pe buletinul de vot!

 

Articol comandat de PNL Timiș. Executat de SC Timpolice SRL. Cod mandatar financiar: 21200012.

Print Friendly, PDF & Email