Locuinţe ANL, construite la Giroc şi la Jimbolia

Un contract privind construirea, în Giroc, a patru blocuri ANL, a fost semnat azi, la Consiliul Judeţean Timiş. O parte din locuinţe sunt pentru angajaţii MApN. Alte locuinţe ANL se construiesc la Jimbolia.

 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, au semnat azi, la Timişoara, un contract privind construirea, în Giroc, a 88 de apartamente pentru tineri, în patru blocuri tip ANL.

Investiția are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie, spun reprezentanţii administraţiei judeţene.

Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura utilitățile necesare. Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, declară Călin Dobra.

Acesta mai anunţă că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente. Construcția este în prezent în stadiul de 65%, termenul de finalizare fiind de şapte luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

Print Friendly, PDF & Email