Liviu Dragnea vrea revitalizarea alianței între PSD şi UNPR

dragnea_oprea Foto RTVPreşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, susţine că alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui să fie revitalizată, catalogând UNPR drept un partener de încredere, iar pe Gabriel Oprea, ca pe un om de cuvânt.

 

Invocând necesitatea unei stângi serioase și puternice, în România, președintele interimar al PSD a declarant, sâmbătă, la Timișoara, că alianţa de centru-stânga între PSD şi UNPR ar trebui să fie revitalizată. „UNPR este un partener de încredere, iar Gabriel Oprea, preşedintele acestui partid, este un om de cuvânt. Vrem şi cred că este nevoie de o stângă serioasă, puternică, în România. PSD, prin alianţa cu UNPR, poate primi o componentă foarte bine conturată a interesului naţional în întregul înţeles al acestei noţiuni, şi cred că în perioada următoare, nici foarte devreme, dar nici foarte târziu, de asta cred că s-ar putea ca cei care solicită un congres mai repede să aibă dreptate, să discutăm serios de un protocol care să stabilească principiile pe care vor fi făcute listele”, a spus, citat de Mediafax, Liviu Dragnea, subliniind că dorește ca acesta să fie un mesaj pentru toată ţara.

Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la Timișoara, alături de Valeriu Zgonea, la Consiliul Judeţean al PSD Timiş, la care au participat peste 150 de membri, între care s-au aflat şi cei 59 de primari social-democraţi din judeţ.

Print Friendly, PDF & Email