Lista de priorități a Timișoarei, trimisă noului premier

Foto: Constantin Duma

Centura de sud a Timişoarei, Clinica de oncologie, Sala polivalentă şi noul stadion trebuie să intre pe lista de priorităţi a Guvernului, declară, potrivit Radio Timişoara, primarul Nicolae Robu.

 

Editul Timişoarei, Nicolae Robu, spune că acestea sunt primele solicitări pe care le-a trimis noului premier, Ludovic Orban şi susține că Guvernul trebuie să acorde atenție deosebită acestor proiecte.

“Centura Sud să se înceapă să fie construită. Este nepermis să se stea în acest blocaj. Sala polivalentă de 16.000 de locuri și stadionul trebuie să intre rapid la finanțare. Avem locațiile și pentru Sala polivalentă și pentru stadion, trebuie să se intre la finanțare cu prioritate și, evident, ne aducem aminte că pe Calea Torontalului, de vreo 20 de ani, zace o clădire în paragină. Trebuie să o termine Ministerul Sănătății și să se realizeze acolo acel Insititut Oncologic promis de câțiva ani buni”, spune Nicolae Robu, potrivit Radio Timişoara.

Primarul menţionează că nu va evita să meargă la București pentru a susține proiectele Timișoarei, dar a subliniat nu este adeptul deplasărilor în Capitală cu mâna întinsă și capul plecat.

Print Friendly, PDF & Email