Licitație publică pentru executarea lucrărilor la Pasarela Gelu-Crizantemelor

Exif_JPEG_420

Primăria Municipiului Timișoara anunţă lansarea procedurii de achiziție a lucrărilor de execuție pentru Pasarela Gelu-Crizantemelor, din zona Iosefin – Dâmbovița.

 

Pasarela, construită în 1949, este într-o stare avansată de degradare, fiind afectată inclusiv structura de rezistență. La finalizarea lucrărilor, pasarela va fi prevăzută cu culoare pietonale și velo, precum și cu zone de spațiu verde. Va fi iluminată arhitectural și va avea parapete de protecție.

„Este o lucrare al cărei scop este să ofere alternative confortabile și mai scurte de deplasare pentru pietoni și bicicliști. Pasarela va deschide un culoar de mobilitate cu Turnul de Apă care, de asemenea, se află în reabilitare”, declară viceprimarul Ruben Lațcău.

Primăria Timișoara a depus o cerere de finanțare pentru acest proiect prin programul „Anghel Saligny”.Durata de execuție a lucrărilor va fi de şase luni. Valoarea estimată a investiției este de peste 12,6 milioane de lei (inclusiv TVA).

Documentele aferente licitației deschise vor fi publicate pe platforma SEAP, în următoarele zile, anunţă Municipalitatea. Termenul de depunere a ofertelor este 12 ianuarie 2022.

 

Print Friendly, PDF & Email