Licitaţie pentru lucrările de reciclare a 24 de străzi din Dumbrăviţa

Sursă foto: Primăria Dumbraviţa

Primăria Dumbrăvița anunţă că a scos la licitație, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, lucrările de reciclare a 24 de străzi, cu o lungime totală de aproximativ 5.5 km.

 

Reciclarea drumurilor reprezintă o soluție rapidă de a aduce drumurile neasfaltate din comună la un grad ridicat de viabilitate, spun reprezentanţii Primăriei.

Străzile pe lista de reciclare din acest an sunt: Kalman Imre, Liszt Ferencz, Kodaly Zoltan, L. Rebreanu (între Mureș și Liniștei), Ecoului, Liniștei, Henri Coandă, Kossuth Lajos (între Simfoniei și Țuțea), Lucian Blaga, Poeziei, Poeziei 2, Emil Cioran, Ion Creangă (între Liiceanu și Belgrad), Dâmbovița, București, Salvador Dali, Oslo, Crângului, Danaide (între Crângului și Castanilor), Cedrului, Creației, Thoedor Aman, Crinului şi Nicolae Bălcescu. Acestea au o lungime totală de aproximativ 5.5 km.

Valoarea investiției este de 1.5 milioane de lei, cu finanțare integrală din bugetul local.

Criteriile pentru prioritizarea unui drum pentru lista de reciclare sunt: strada să fie în proprietatea Primăriei, prezența tuturor utilităților, cantitatea de piatră așternută în anii precedenți, gradul de ocupare, vechimea locuirii străzii, închiderea unor inele de circulație, respectiv legături cu drumuri asfaltate sau reciclate.

 

Print Friendly, PDF & Email