Licitație pentru construirea unui nou cămin studențesc al Universității Politehnica Timișoara

Foto: Eye in the Sky

Universitatea Politehnica Timișoara anunță că a lansat procedura pentru atribuirea contractului de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru construirea unui viitor cămin studențesc, pe strada Gavril Musicescu nr. 138. Acesta va fi realizat prin  extinderea clădirii Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile și va fi utilizat de masteranzii, doctoranzii și tinerii cercetători ai UPT.

 

Noul cămin va fi construit în regim P+2, va avea o suprafață construită la sol de 1931 mp și o suprafață totală desfășurată de 5912,5 mp. În cele 123 de camere de cazare în regim normal, la care se adaugă cinci  camere pentru persoane cu dizabilități, vor putea fi cazate maximum 275 de persoane. Camerele, cu o suprafață de 21 – 25 mp, sunt cu două paturi, cu baie proprie, iar pe holuri sunt prevăzute spații comune de lectură, chicinete și spălătorii.

Valoarea estimată a investiției este de peste 20 de milioane de lei, fără TVA. Până în 8 februarie se pot depune eventualele oferte, după care urmează evaluarea acestora de către Compania Națională de Investiții, principalul finanțator al proiectului. Termenul de execuție prevăzut în caietul de sarcini este de două luni pentru partea de proiectare și 12 luni pentru partea de execuție, garanția minima acordată lucrărilor  fiind de 36 de luni.

Print Friendly, PDF & Email