Liberalul Nicolae Robu, mesaj pentru social-democratul Sorin Grindeanu: „Sper ca proiectele din Timiş să prindă acum contur”

Nicolae Robu, primarul liberal al Timişoarei şi fost preşedinte al PNL Timiş, salută propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier al României şi spune că acum speră ca proiectele nerealizate din Timiş să prindă contur.

 

Ca timişorean, nu pot decât să salut nominalizarea domnului Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru al României. L-am avut viceprimar pe Sorin Grindeanu, în 2012, şi am avut o bună colaborare, aşa cum am avut, de altfel şi în 2016, după ce dânsul a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Sunt premise foarte bune, aşadar, pentru o bună colaborare şi în noile circumstanţe, în interesul Timişoarei şi judeţului Timiş”, a scris, ieri seară, Nicolae Robu, pe o reţea de socializare.

Primarul liberal al Timişoarei mai spune cî speră că proiecte importante pentru Timişoara vor deveni realitate, dacă Sorin Grindeanu va fi desemnat premier.

 

Citeşte şi: Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, propus prim-ministru al României

 

“În sfârşit, Centura Sud, Centura Vest, racordul la autostradă de la bifurcaţia Arad-Sânandrei, Spitalul Regional, Institutul Oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42.000 de locuri, noua sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea şi modernizarea Gării de Nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea şi extinderea aeroportului, Muzeul Naţional al Revoluţiei Române din Decembrie 1989, angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 – ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timişoara şi judeţul Timiş, care sunt în jurisdicţia Guvernului şi nu a Primăriei – vor putea deveni realitate. Pentru că nu-i aşa?, dacă nu acum, atunci când?! Îi urez mult succes lui Sorin Grindeanu, ca prim ministru, pentru binele României, pentru binele Timişoarei”, a mai scris Nicolae Robu.

Print Friendly, PDF & Email