Les Elephantes Bizarres deschid Instalart

les-elephantes-bizarresTrupa Les Elephantes Bizarres deschide, la Timişoara, proiectul Instalart. Expoziția instalațiilor va fi însoțită de o petrecere cu muzică live, proiecții și open bar.

 

Trupa Les Elephantes Bizarres deschide proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank, la Timișoara. Publicul, anunţă organizatorii, este invitat să fie parte din lansarea unui proiect cum nu s-a mai văzut: expoziția celor șase instalații este insoțita de o petrecere cu muzică live, proiecții și open bar oferit de Campari și Stella Artois. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii.

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfășura la Enoteca Amphora, în Bastion, vineri, 21 octombrie, începând cu ora 19. Vernisajul continuă cu expoziția proiectului la Muzeul de Artă Timișoara, în perioada 22 –  31 octombrie.

La ediţia de anul acesta, Instalart îl prezintă pe arhitectul Mario Kuibuș, căruia, transmit organizatorii, nu-i place cum sună “București, Micul Paris”, astfel că a inițiat, în 2007, proiectul TUB, care propune identitate pentru București și strategie pentru viitor: „TUB este coloana vertebrală a PIDU Central Bucureşti, proiect agreat, aprobat și adoptat de Primăria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibuș de a reconsidera sintagma «București-Micul Paris».”

Instalart a invitat, la ediţia de anul acesta, șase nume mari în design-ul românesc să interacționeze cu TUB-ul lui Mario Kuibuș, fiecare dintre ei gândind câte un obiect, o instalație, un concept:

Dorin ȘtefanOmagiu lui Andrei Cadere, susținut de Plaza România

Corvin CristianRestitutie, susținut de București Mall

Robert Marin – Bucur, susținut de Stella Artois

Mihai Popescu – Portobello Stradale, susținut de Brikston

Ștefan Barutcieff – Museum Line, susținut de Kerrock

Mădălin Gheorghe – The ExFormation Panel, susținut de Biutiful

Proiectul lui Mario Kuibuș, PIDU, este susținut de Collective.

Print Friendly, PDF & Email