Laboratorul de științe, deschis pentru copii, la Universitatea de Vest din Timişoara

Copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, însoțiți de învățători, pot lua parte la experimente inedite organizate la Universitatea de Vest din Timişoara.

 

Universitatea de Vest din Timișoara deschide pentru public Laboratorul de științe BayLab – Laboratorul de științe Bayer 2018, un proiect educațional desfășurat în parteneriat cu Bayer România, care se va desfășura între 7 – 11 mai, în Timișoara și în alte patru orașe din România.

Copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, însoțiți de învățători, pot lua parte la experimente inedite organizate în spațiul UVT, de pe strada Oituz nr. 4 (ringul bursier din dreapta Facultății de Arte și Design), transmit reprezentanţii instituţiei. Proiectul își propune să stimuleze interesul copiilor pentru învățare prin descoperire.

Bayer România și UVT invită cadrele didactice din învățământul primar să se înscrie pe site-ul http://www.baylab.bayer.ro și să se alăture celor peste 1000 de elevi dornici de a învăța prin experimente, alături de colegi din alte școli.

 

Print Friendly, PDF & Email