Labirintul Iepurașului, cel mai așteptat egg-hunt, și premii la shopping, la Iulius Town (P)

Foto: Iulius Town Timişoara

Iepurașul de Paște a ajuns mai repede în Iulius Town și a pregătit pentru cei mici surprize dulci și momente pline de distracție. Simpaticul urecheat a ascuns indiciile în labirintul din Atrium, iar copiii sunt așteptați la un super egg-hunt.

 

Până pe 22 aprilie, Iepurașul de Paște va fi prezent în Iulius Town, unde le propune copiilor o adevărată vânătoare de comori. La demisol, în Atrium, este amenajat un labirint din plante naturale, unde cei mici trebuie să găsească indiciile ascunse de urecheat.

Foto: Iulius Town Timişoara

Labirintul Iepurașului este dedicat copiilor până în 10 ani și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10-20. Pe lângă momentele distractive, Labirintul Iepurașului îi ajută pe cei mici să își dezvolte simțul orientării, perspicacitatea, dar și abilitatea de a colabora cu alți copii. Ca să intre în joc, aceştia trebuie să coloreze un desen din cartea pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurașului aflate la intrarea în labirint sau la Centrul Info. La egg-hunt, prichindeii pot participa în grupuri de maximum 10 şi trebuie să găseacă trei indicii ascunse de Iepuraș, iar după ce predau dovezile vor fi premiați cu surprize dulci și diplome.

Foto: Iulius Town Timişoara

 

În același timp, ajutoarele iepurașului sunt premiate în Iulius Town, până pe 22 aprilie. Dacă după sesiunea de shopping de cadouri ai bonuri în valoare cumulată de 300 de lei, te așteptăm în zona Centrului Info să îți încerci norocul la Roata Iepurașului. Intră pe site-ul Iulius Town, citește regulamentul și vezi ce super premii sunt puse în joc.

Print Friendly, PDF & Email