La un pas de moarte, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în Bega

SMURDUn bărbat de o femeie au fost transportaţi la spital, în urma unui accident produs în Timişoara, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat în Bega.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, Sindia Vlaia, declară că miercuri seară, un autoturism Daewoo Matiz a derapat şi s-a răsturnat în râul Bega din Timişoara. Şoferul, în vârstă de 43 de ani, a reuşit să iasă din maşină, însă o femeie de 33 de ani, pasager în autoturism, a rămas blocată sub apă mai multe minute.

Sindia Vlaia mai spune că bărbatul a fost cel care, imediat după ce a reuşit să iasă din maşină a sunat la numărul de urgenţe 112.

La faţa locului au ajuns două maşini de descarcerare şi o barcă de salvare ale I.S.U. Timiş, precum şi două ambulanţe S.M.U.R.D. Medicii au preluat-o mai întâi pe femeie, imediat după ce aceasta a fost scoasă din ap, fără puls, şi au transportat-o la Spitalul Judeţean din Timişoara. Cea de-a doua ambulanţă l-a preluat pe bărbat, acesta fiind transportat la aceeaşi unitate medicală, pentru a i se face investigaţii medicale.

 

Print Friendly, PDF & Email