La Timişoara începe campania „Orașe curate”

Campania națională de colectare a deșeurilor electrice și electronice uzate Orașe curate, organizată de Ecotic şi Retim Ecologic Service SA, a ajuns și la Timișoara.

 

În perioada 25 – 29 septembrie, deșeurile electrice și electronice uzate pot fi predate la centrele de colectare permanente (pe Calea Şagului nr. 147/G, Calea Moşniţei nr. 2 sau pe Aleea Avram Imbroane nr. 7) ori la cortul amplasat în zona Soarelui, în vecinătatea Școlii Gimnaziale nr. 30, de pe str. Aştrilor nr. 13, zilnic între orele 9 şi 17.

Timişorenii care predau minimum cinci kilograme de astfel de deşeuri vor fi recompesați cu un premiu instant. Acesta poate fi ridicat doar de la cortul din zona Soarelui sau de la sediul Retim Ecologic Service, de pe str. Oituz nr. 3/A, pe baza unui bon eliberat la unul dintre cele trei centre permanente de colectare, prin care se atestă predarea deșeurilor.

Campania urmărește informarea și conștientizarea populației Timișoarei privind importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice şi a reciclării acestora.

Programul include și o componentă practică, respectiv aceea de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la punctele de colectare administrate de către Retim Ecologic Service sau prin preluarea la punctul de colectare temporar de pe str. Aştrilor nr. 13.

Campania națională Orașe curate, ia startul, simultan, în Timișoara, Ploiești și Cluj Napoca, după ce anterior a trecut oraşele prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru, Motru și Rădăuți.25

Print Friendly, PDF & Email