La taclale cu candidații USR pentru Primăria Timişoara

USR Timişoara invită publicul interesat să-i întâlnească pe cei patru candidați inscrişi în competiţia internă pentru desemnarea celui care va intra în competiţia electorală din 2020, pentru Primăria Timişoara.

 

Patru membri USR Timişoara s-au înscris în competiţia internă în urma căreia unul dintre ei va fi desemnat să intre în cursa pentru Primăria Timişoara, din 2020. Acesta va fi decis în urma unei competiții interne, în care toți membrii USR Timișoara vor vota pentru candidatul lor preferat. Cei patru intraţi în competiţia internă sunt Aida Szilagyi,Alexandru Cadar, Dominic Samuel Fritz şi Nicu Fălcoi.

USR Timişoara invită publicul interesat să-i întâlnească pe cei patru sâmbătă 29 iunie, de la ora 15, la în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri Timişoara, în cadrul unui eveniment numit La taclale cu candidații din cursa internă USR pentru Primărie.

„Știm că am promis multe și că așteptările la adresa noastră sunt foarte mari, așa că vino să ne cunoști, să ne provoci și să te convingi singur că suntem atât capabili, cât și binevoitori. Vrem să venim cu o alternativă politică eficientă și concentrată pe problemele reale ale cetățeanului. Vrem să scoatem oamenii din sărăcie, vrem să facem România să funcționeze și vrem aceste lucruri cu adevărat”, transmit reprezentanţii USR.

Print Friendly, PDF & Email