La Iulius Town Timişoara cumpărăturile de Paște, recompensate cu peste 3.000 de cadouri (P)

Brandurile din Iulius Town ți-au pregătit colecții fresh, pline de culoare, produse care să-ți aducă atmosfera de primăvară în casă, dar și preparate gustoase pentru masa de Paşte. Mai mult decât atât, Roata Iepurașului îți poate aduce unul dintre cele peste 3.000 de premii!

 

Sărbătorile Pascale sunt un prilej de a te revedea și a petrece timp alături de cei dragi, familie și prieteni. Dar până să te bucuri de zilele libere, de vreme frumoasă, bucate delicioase sau de cadouri, trebuie să-ți faci o listă cu tot ce ai nevoie. Dacă urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall și alege-ți ținute colorate, potrivite stilului tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile preferate propun o avalanșă de nuanțe vibrante și de combinații neașteptate, începând de la accesorii și piese statement, până la abordări cât mai îndrăznețe în ceea ce privește make-up-ul. Și chiar dacă Iepurașul de Paște nu este la fel de încărcat precum Moș Crăciun, nu înseamnă că nu trebuie să profiți de această oportunitate pentru a le oferi bucurii celor dragi din familie. Așa că alege din timp darurile. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall și poți câștiga premii.

Până pe 22 aprilie, dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 300 de lei de la magazinele din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului, de lângă Centrul Info (parter). Poți câștiga vouchere de cumpărături la Manay, Nobila Casa, My Geisha, Guess sau Liu Jo, băuturi răcoritoare, sticle de vin sau iepurași de pluș. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://iuliustown.ro/ro/evenimente/dam-viata-unui-nou-inceput.

Print Friendly, PDF & Email