La Iulius Town rămân deschise hipermarketul Auchan, farmacia, curățătoria și pet shop-urile

Iulius Town anunță că rămâne alături de timișoreni, care au în continuare la dispoziție produse alimentare și de strictă necesitate. În permanență sunt implementate măsuri ample de dezinfecție, pentru a-i proteja pe cei care au nevoie de produse alimentare, veterinare, medicamente sau de servicii de curățare a hainelor.

 

Pentru cumpărăturile de alimente, produse de curățenie sau de igienă și nu numai, hypermarketul Auchan este deschis zilnic, în intervalul 8-21. Clienții celui mai mare hypermarket din oraș au la dispoziție un spațiu generos, bine organizat, pentru a nu exista timp de așteptare la intrarea în hypermarket, a nu se forma aglomerație și a păstra distanța de minimum un metru între persoane, inclusiv la casele de marcat. Totodată, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților, au fost luate măsuri de protecție, care presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor, a caselor de marcat, a benzilor de produse, POS-urilor, vitrinelor și frigiderelor, dar și punerea la dispoziția clienților de substanțe pentru dezinfectarea mâinilor. Stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse, astfel încât cumpărătorii să găsească tot ce le trebuie, în același loc.

Mai mult, pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, este fără plată.

Policlinica Regina Maria oferă în continuare servicii medicale, în intervalul orar 07.30-20, iar cei care au nevoie de medicamente găsesc deschisă farmacia HelpNet, de la ora 8 la ora 21. Și Interoptik asigură servicii de optică medicală, între orele 11 și 19.

Produse de igienă și îngrijire personală, dar și alimente sunt disponibile la dm drogherie markt, unde programul este de la ora 10 la ora 20.

Pentru iubitorii de animale, Animax și Zoomania continuă să asigure produse veterinare între 12 și 20, iar Lava & Cuce oferă servicii de curățătorie, în același interval orar.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, să evitați zonele și intervalele de timp aglomerate și să vă informați doar din surse oficiale privind toate măsurile pe care trebuie să le respectăm cu toții”, transmit reprezentanții Iulius Town.

Print Friendly, PDF & Email