La Iulius Town, „All You Need is Love & Shopping” (P)

Timp de două săptămâni, Iulius Town Timişoara oferă cumpărătorilor cadouri la cumpărături, în cadrul campaniei All You Need is Love & Shopping.

 

De Valentine`s Day și de Dragobetele Iulius Town Timişoara celebrează dragostea cu premii la cumpărături, dar și cu evenimente tematice.

La Iulius Town cumpărătorii pot găsi mi doar inspirația pentru un cadou unicat, dar și surprize, pentru că luna aceasta aici este premiată iubirea. În perioada 12 – 27 februarie, cei care fac cumpărături în Iulius Town pot câștiga unul dintre premiile instant puse în joc. Bonurile trebuie înscrise la Centrul Info, unde se câștigă pe loc una dintre surprizele de la Roata cu Premii. Cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei pot câștiga două bilete la Cinema City sau vouchere la florăriile Floare de Colț și Carm D`or, momente dulci la Chantia sau câte o doză de energie de la Ted`s Coffee sau Coca-Cola. La cumpărături de peste 300 de lei în magazinele din Iulius Town, există şansa câştigării unui voucher la unul dintre restaurantele C House Milano, Fenice, Atmosphere, La Trattoria, Daily sau Manufaktura.

De asemenea, până duminică, 27 februarie, în Atrium poate fi admirată expoziția Povești de iubire din jurul lumii, care prezintă artefacte și obiecte de memorabilia, instalații creative și artistice supradimensionale, ilustrații, videouri, colecții de obiecte din universul amoros, zone interactive, galeria cuplurilor celebre, simboluri şi idei din trecut despre iubire și multe altele.

Print Friendly, PDF & Email