Klaus Iohannis, la Timişoara, pentru a comemora Revoluţia din Decembrie 1989

Foto: Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent astăzi, la Timişoara, la câteva evenimente dedicate împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.

 

Administraţia Prezudenţială transmite că, după ce va participa la Ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor și Senatului consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989, preşedintele Klaus Iohannis va pleca spre Timişoara, unde, la ora 17.10, va depune o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Timişoara.

Ulterior, de la ora 18 va participa la Catedrala Ortodoxă Mitropolitană, la slujba de pomenire a martirilor Revoluţiei din Decembrie 1989 şi va depune o coroană de flori în amintirea timişirenilor împuşcaţi pe treptele Catedralei.

De la ora 18.35, şeful statului participă la momentul de reculegere și aprinderea „Candelelor Nemuririi”, la Opera Națională Română din Timișoara unde, la ora 19.10, va susţine o alocuțiune cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția română din Decembrie 1989.

Programul prezidenţial la Timişoara se va încheia cu participarea lui Klaus Iohhanis la regalul de balet intitulat Revolta, care va fi jucat, de la ora 19.30, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email