Klaus Iohannis, din nou la Timişoara

Klaus Johannis in multimeKlaus Iohannis, Candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, se va afla vineri, 24 octombrie, la Timişoara. În această vizită,  alături de el vor fi copreședintele ACL Vasile Blaga și câţiva lideri ai ACL, printre aceştia numărându-se Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Andreea Paul, Lucia Varga, Dan Motreanu, şi lideri ai ACL din cinci judeţe: Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Bihor.

De la ora 17, Klaus Johannis îşi va lansa cartea autobiografică Pas cu pas, la Casa Adam Müller Guttenbrunn, din Timişoara, iar de la ora 19 va participa, alături de staff-ul ACL la un miting electoral, în Parcul Rozelor.

Klaus Johannis s-a mai aflat la Timişoara în 4 şi 5 octombrie, câns s-a prezentat ca un candidat orientat cu fața spre Vest, care crede că șansa României o reprezintă continuarea parteneriatului strategic cu NATO și cu SUA, în calitate de garant al asigurării securității în această zonă fierbinte de Europă. „Dacă cineva din Guvern preferă China, să meargă acolo”, a spus el, atunci.

Print Friendly, PDF & Email