Iulius Town Timișoara, redeschis, cu zeci de măsuri de siguranță

Prima zi după reluarea activității în Iulius Town Timișoara a trasat o nouă direcție pentru shopping, definită de precauție, dau asigurări reprezentanţii mall-ului. Măsurile de siguranță includ de la acțiuni permanente de dezinfecție până la optimizarea calității aerului.

 

Reluarea activității tuturor tuturor magazinelor din Iulius Town Timişoara s-a realizat fără impedimente. „Regula generală este responsabilitatea, atât din partea retailerilor, care s-au pregătit pentru desfășurarea optimă a activității și adaptarea la noul context, dar și în rândul clienților, care au respectat măsurile de siguranță și distanțare fizică”, transmit reprezentanţii mall-ului.

Astfel, fluxurile de intrare şi ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu mănuși, măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare pentru mall și parc,  capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței.

Reprezentanţii Iulius Town mai spun că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor, sunt securizate cu folie nanoseptică cu funcție de autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese, care acționează și pentru sistemele de ventilație. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică. Mesajele rulează și prin intermediul sistemului radio intern.

Măsuri de protecție au fost luate și pentru parcuri, acolo unde vor fi montate stații mobile de dezinfecție, iar băncile sunt dezinfectate în permanență.

„Suntem optimiști pentru viitor, în contextul în care în următoarea lună avem peste zece inaugurări de branduri internaționale, unele în premieră în regiunile în care suntem prezenți, care erau planificate pentru perioada în care am avut restricții”, declară Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.

Print Friendly, PDF & Email