Iulius Town Timișoara funcționează după un nou program, cu ample măsuri de siguranță (P)

Începând de vineri, 2 aprilie, programul de funcționare al Iulius Town Timișoara va fi în intervalul orar 9-18, de luni până joi, și între orele 8 și 18, vineri, sâmbătă și duminică. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis întreaga săptămână între ora 7 la ora 18, iar după acest interval, produsele pot fi comandate în sistem delivery.

 

Magazinele au pregătit noile colecții de primăvară, restaurantele din zona de foodcourt te întâmpină cu delicii în regim to go, care pot fi savurate pe terasa exterioară, iar pentru siguranța clienţilor Iullius Town menține ridicat nivelul măsurilor de prevenție.

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town îşi așteaptă clienţii cu preparate delicioase, în intervalul orar 8-18, la sfârșitul săptămânii, și între 9 și 18 de luni până joi. Se pot comanda burgeri suculenți, paste gustoase, mâncăruri tradiționale sau deserturi apetisante, în regim to go, și pot fi savurate pe terasa exterioară. Aici există facilități pentru igienizarea mâinilor, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, iar personalul poartă măști și mănuși. În Iulius Gardens, clienţii se pot relaxa la terasele cu deschidere spre parc.

De asemenea, Iulius Town dispune de cea mai mare suprafață de retail din regiune, ceea ce îi asigură un spațiu generos pentru public. Mai mult, are implementat un sistem de de tracking, care permite raportarea densității din mall și ajustarea măsurilor în funcție de aceasta. În plus, clienții au la dispoziție o platformă video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, accesibilă pe site – https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. De asemenea, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare.

Pe lângă acestea, fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, inclusiv cele generale prin nebulizare, care acționează și pentru sistemele de ventilație.

Orice alte modificări ale programului vor fi anunțate pe www.iuliustown.ro și pe pagina sa de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email