Iulius începe, la Timişoara, lucrările la trei noi clădiri de birouri (P)

Compania Iulius va demara în primăvară lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri clasa A din proiectul multifuncţional Openville Timişoara, situat în proximitatea Iulius Mall. Cele trei imobile, care vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC), însumează o suprafaţă de 73.000 mp şi vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni.

 

În total, ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. Din aceasta, 18.000 mp au fost deja livraţi şi închiriaţi integral, iar alţi 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în luna iunie.

Openville va fi un centru urban activ, care va crea o experienţă unică în regiune: va reprezenta cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de socializare şi relaxare, unde te poţi recreea, fie la cumpărături, restaurante şi cafenele, fie în aer liber, în parcul de 55.000 mp. Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării”, declară Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

 

Citeşte şi: Openville Timişoara, o investiţie de 220 de milioane de euro a grupului Iulius

Cele trei imobile office, printre care se numără şi cea mai înaltă clădire din România (155 m), urmează a fi construite după normele Leed.

Tot în acest an, vor fi demarate lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara cu o suprafaţă de 60.000 mp de retail, ajungându-se la un total de 131.000 mp închiriabili. Pe acest segment, Openville va include 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, o zonă de fresh market, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.

În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

În luna ianuarie, compania Iulius a inaugurat prima clădire de birouri clasa A din cele şapte pe care le va include ansamblul Openville. UBC 2, de 18.000 mp, este închiriată integral de companiile Ness Digital Engineering, Autoliv România, ACI Worldwide, PwC România, Bitdefender, retailerul dm drogerie markt şi Policlinica „Regina Maria”.

 

Citeşte şi: Primul imobil cu destinaţie office din ansamblul Openville Timişoara vine cu noutăţi multiple

 

În paralel, continuă lucrările la UBC 1, clădirea de 13.000 mp care va fi livrată în luna iunie. Furnizorul internațional de servicii IT Atos a închiriat în această clădire 6.000 mp.

Datorită mixului între spaţiile de birouri şi cele de retail, persoanele care lucrează în clădirile office beneficiază de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii au promoţii de până la 25%, la aproximativ 80 de magazine din Iulius Mall.

Investiţie totală de peste 220 de milioane de euro

•        Office clasa A, 7 clădiri: peste 130.000 mp

•        60.000 mp adiţionali de retail. În total (+Iulius Mall): 131.000 mp

•        430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice

•        Parc şi spaţii verzi: 55.000 mp

•        Congress Hall: 4 săli, capacitate de 2.500 de persoane

•        Locuri de parcare: 4.050 (parcări subterane şi supraetajate).

Print Friendly, PDF & Email