Iulius Group, desemnat cel mai relevant dezvoltator imobiliar în pieţele secundare

Prin reţeaua de clădiri de birouri „United Business Center”

Openville UBC2Iulius Group, prin reţeaua de clădiri de birouri „United Business Center”, desemnat cel mai relevant dezvoltator în pieţele secundare

 

Grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator și operator autohton de centre comerciale de tip mall și proiecte multifuncționale, care, pe segmentul office, deține la nivel național rețeaua de clădiri de birouri clasa A United Business Center, a fost premiat în cadrul celei de-a doua gale Forbes „Best Office Buildings”, desfășurată la finele săptămânii trecute, în București.

Distincția acordată Iulius Group este pentru „Cel mai relevant dezvoltator în piețele secundare”, având în operare aproximativ 80.000 de metri pătraţi de spații office clasa A și alți 155.000 de metri pătraţi în construcție, în marile orașe din afara Bucureștiului.

Trofeu Iulius Group - Forbes Best Office Buildings 2016Evenimentul a fost organizat de Revista Forbes România, cu scopul de a premia dezvoltatorii clădirilor de birouri din țară și de a recunoaște abilitățile manageriale care se reflectă în strategia de business a acestora.

Brandul United Business Center va fi prezent şi la Timişoara, în ansamblul urbanistic Openville. Proiectul va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 de metri pătraţi închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 de metri şi 27 de etaje).

Construcţia ansamblului a început în luna septembrie a anului trecut, cu lucrările la o primă clădire de birouri, de 18.000 de metri pătraţi. United Business Center 2 va fi finalizată în toamna acestui an, printre chiriaşi numărându-se Ness Software Engineering Services şi Policlinica  „Regina Maria”.

(P)

Print Friendly, PDF & Email