Iulian Chifu conferenţiază la Timişoara pe tema „România şi securitatea regională”

Iulian Chifu Foto Fb Iulian ChifuUnul dintre cei mai importanţi analişti în strategie regională în materie de studii de securitate, managementul conflictelor şi prevenire timpurie va conferinţa la Timişoara.

 

Iulian Chifu, unul dintre cei mai importanţi analişti în strategie regională în materie de studii de securitate, managementul conflictelor şi prevenire timpurie, fost consilier prezidenţial pentru Afaceri Strategice şi Securitate Internaţională, în anii 2011 – 2014, va susţine, la Timişoara, două conferinţe.

Prima, cu tema „Rolul şi locul religiei în relaţiile internaţionale contemporane”, va avea loc luni, 14 decembrie, de la ora 18, la Centrul Areopagus Timişoara, amplasat pe Calea Martirilor nr. 104, şi va fi moderată de prof. univ. dr. Silviu Rogobete.

A doua conferinţă, „România şi securitatea regională”, o va susţine marţi, 15 decembrie, de la ora 13, în Amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timişoara. Evenimentul, organizat de Centrul de Studii Africane Ubuntu al UVT, va moderat tot de Silviu Rogobete.

Iulian Chifu, specializat în analiză de conflict şi decizie în criză, este profesor asociat la Departamentul Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană al SNSPA Bucureşti, fondator al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor şi Early Warning.

Print Friendly, PDF & Email