Iubirea dintre Katharine Hepburn şi Spencer Tracy va fi ecranizată la Hollywood

Katharine Hepburn  Spencer TracyCelebra idilă dintre doi actori de legendă ai Hollywoodului, Katharine Hepburn şi Spencer Tracy, va reprezenta subiectul central al unui nou film produs la Hollywood.

 

Potrivit zeenews.india.com, David Rambo, scenaristul serialelor CSI şi Revolution, lucrează deja cu producătorii de la Permut Presentations şi Reunion Pictures pentru a scrie scenariul acestui proiect cinematografic, intitulat Tracy and Hepburn, notează Deadline.com, sursă citată de Mediafax.

Filmul va relata felul în care a evoluat relaţia de iubire dintre cele două vedete, din momentul în care s-au cunoscut, la filmările pentru Disputa/ Woman of the Year, un film produs de studiourile MGM în 1942, şi până la moartea lui Spencer Tracy, în 1967.

Katharine Hepburn şi Spencer Tracy au format un cuplu vreme de 26 de ani. Spencer Tracy a murit la scurt timp după încheierea ultimului lor film în care au jucat împreună, Ghici cine vine la cină/ Guess Who's Coming to Dinner (1967).

În timpul idilei sale cu Hepburn, Tracy era căsătorit cu actriţa Louise Treadwell, cu care avea doi copii şi de care nu a divorţat niciodată. Cei doi îndrăgostiţi şi-au ascuns relaţia în public.

Katharine Hepburn şi Spencer Tracy au apărut împreună în nouă filme. Katharine Hepburn a murit în 2003, la vârsta de 96 de ani.

Cuplul a fost de mai multe ori portretizat pe marele ecran. În filmul Aviatorul, regizat în 2004, de Martin Scorsese, Kevin O'Rourke l-a jucat pe Tracy, iar Cate Blanchett a interpretat-o pe Katharine Hepburn, într-un rol pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar.

Print Friendly, PDF & Email