ISHO, desemnat proiectul rezidențial cu cel mai bun mix de servicii din România (P)

ISHO, proiectul imobiliar de amploare care se dezvoltă în proximitatea centrului Timișoarei, a primit o distincție importantă în cadrul Galei Imobiliare.ro desfășurate la București la finalul lunii mai. Este vorba despre cel mai bun mix de servicii pentru un proiect imobiliar cu o componentă rezidențială semnificativă.

 

Juriul a apreciat serviciile pe care ISHO a reușit să le atragă pentru a contura un stil de viață urban dinamic și echilibrat, care crește calitatea vieții locuitorilor săi. Stradale, Mitzu, Mega Image, OTP Bank, Prospero sau Helpnet sunt brandurile atrase deja de ISHO. Lor li se vor alătura în curând și alte branduri ce vor livra cele mai bune servicii rezidenților ISHO și a celor care lucrează în ISHO Offices.

Restaurantul Stradale, semnat de Chef Foa, se va extinde în Timișoara, la parterul clădirii ISHO Offices, fiind o alternativă modernă și inedită pentru un prânz deosebit la birou. Stradale vine cu un concept unic de fast-casual pe piața din România. Meniu cu preparate din toate colțurile lumii, semnat integral de Chef Foa, gătit live în fața clienților, totul înconjurat de un design cu elemente de restaurant a la carte. „Pentru această deschidere vom crea meniuri și concepte noi de evenimente, adaptate la gusturile locale. Întotdeauna căutăm să venim cu ceva nou, așa că orice proiect pornit de la 0 este o bucurie pentru noi”, a declarat Chef Foa, executive Chef Flavours Group.

Odată cu Stradale, va fi inaugurată și cafeneaua de specialitate Mitzu, tot parte din grupul Flavours, în spațiul dedicat amplasat în pavilion, care va funcționa pe o suprafață de 139 mp. Mitzu, conceptul dedicat iubitorilor de cafea, propune arome atent selecționate, dulciuri home-made și gustări sănătoase, toate într-un cadru special, pentru a amplifica experiența celor care îi trec pragul.

De asemenea, pe lângă cele două concepte va exista și divizia de catering Flavours, care va opera spațiul de evenimente din pavilion sau orice alte evenimente tailor-made în oraș sau proximitate. În același timp, zona pietonală a ansamblului cuprinsă între pavilion și ISHO Offices va fi deservită de o terasă concepută pentru momente de socializare și relaxare.

Serviciile existente includ deja un magazin Mega Image care ocupă o suprafață de 1.200 mp și este amplasat la parterul clădirii Parkside D din proiectul ISHO, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Întreaga suprafață este pregătită în jurul unui concept urban modern care să redea atmosfera ISHO, integrând elemente moderne și inovative specifice totodată brandului de retail. De asemenea, sunt deja funcționale o brutărie Prospero, o farmacie Helpnet și bănci precum Unicredit sau OTP Bank.

În același timp, zona pietonală a ansamblului va fi deservită de restaurante moderne, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. ISHO va oferi un centru de conferințe performant care va atrage evenimentele de business importante din oraș, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school.  De asemenea, în ansamblu a fost construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vieții orașului, spațiu care va fi dat in curand in folosinta.

Gala Imobiliare.ro, singura gală din România dedicată exclusiv segmentului rezidențial, a reunit peste 150 de candidaturi la categoriile dedicate dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor și personalităților din imobiliare. Accentul este pus pe inovație, impactul generat și unicitatea proiectelor premiate. Premiile acordate în cadrul competiției recunosc cele mai bune practici din industrie pentru mai multe categorii. Toate proiectele participante se remarcă în piață și sunt extrem de apreciate. Decernarea a avut loc în cadrul unei festivități de premiere organizată în București și transmisă live online la care au participat peste 300 de personalități din industria imobiliară, dar și reprezentanți ai unor instituții bancare, arhitecți, consultanți și evaluatori.

ISHO are apartamente disponibilie în Clădirile Riverside U2 și Parkside D. Apartamentele disponibile pot fi vizualiate pe www.isho.ro/apartamente. Informații detaliate și actualizate pot fi obținute prin email la living@isho.ro sau telefon la 0371 33 63 63.

 

Print Friendly, PDF & Email