Irlandezii de la Lord of the Dance revin la Timișoara

Lord of the DanceCel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, revine la Timișoara.

 

După 20 de ani de spectacol și succes, Michael Flatley prezintă un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional. Dangerous Games, cu care va veni şi la Timişoara, în 11 octombrie, de la ora 20, se anunță a fi spectacolul toamnei.

Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de Michael Flatley vor face o nouă oprire în capitala Banatului pentru un spectacol de excepție. De data aceasta, spectatorii vor vedea o abordare inedită, neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile îi vor introduce într-o lume mitică și captivantă.

„Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez, bazată pe lupta dintre Bine și Rău”, spun reprezentanţii organizatorului acestui eveniment, Asociația Tineri Implicați în Dezvoltare.

 

În noul show, Dangerous Games, Michael Flatley a decis să păstreze pentru public câteva dintre numerele celebre din Lord of the Dance, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. „Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă”, mai spun organizatorii spectacolului.

Care dau asigurări că acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliștii de la Los Angeles Times, va încânta publicul cu elemente spectaculoase de coregrafie, dar și cu momente artistice de excepție. Pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Timișoara, va urca şi cântăreața Nadine Coyle, care va juca rolul zeiței Erin.

Print Friendly, PDF & Email