Ionuț Vețan, candidat USR Timiș pentru Senat: „Prin tehnologie putem să transparentizăm tot”

conferinta-usr-timisIonuț Vețan candidat al USR Timiș pentru Senat, antreprenor și IT-ist, vede două utilizări extrem de importante ale tehnologiei, pentru dezvoltarea României.

 

Ionuț Vețan, candidat USR Timiș pentru Senat, declară că ar vrea să ca tehnologia să fie folosită cel puțin în două scopuri pentru România. O dată ar fi reforma administrației statului. „Prin aplicarea tehnologiei, putem să transparentizăm totul. Și atunci putem ajunge la situația în care cetățeanul să poată să facă ceva, fără să meargă de o mie de ori la instituțiile statului”, spune Ionuţ Veţan. În al doilea rând, adaugă el, tehnologia poate fi aplicată în Educație, în Sănătate şi în orice alt domeniu.

Un alt deziderat al său, dacă va ajunge în Parlament, să fie parte a echipei care transformă România într-un un pol de inovare: „În momentul de față avem foarte mulți tineri care lucrează în IT, în multinaționale, ceea ce e foarte bine. Dar, pe de altă parte, cred că putem folosi tot acest potențial recunoscut și la nivel internațional, ca să devenim noi un lider în acest domeniu”.

Ionuţ Veţan a susţinut, la Timişoara, o conferinţă de presă împreună cu Nicușor Dan, președintele USR, Cristian Ghica, vicepreședintele USR, Cătălin Drulă, fostul consilier al premierului Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură şi candidat USR Timiş, pentru Camera Deputaților,  reprezentanți ai USR din județele Timiș și Caraș-Severin, în cadrul căreia au prezentat obiectivele generale și cele de interes local cu care USR se va prezenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie. La conferința de presă au mai fost prezenți Radu Lupan, președintele USR Timiș, candidat din partea USR Timiș pe poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților, Nicu Fălcoi, candidat pe poziția I din partea USR Timiș, dar şi alți membri și reprezentanți ai echipelor USR din județele Timiș și Caraș-Severin.

Print Friendly, PDF & Email