Ioan Boldurean, director interimar al Teatrului German de Stat Timişoara

Teatrul German de Stat Timişoara are un director interimar, după ce Primăria Timişoara nu a mai încheiat cu Lucian Vărşăndan un nou contract de management, pentru încă un mandat.

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, l-a delegat pentru a exercita temporar conducerea Teatrului German de Stat Timişoara pe Ioan Boldurean, directorul adjunct al TGST, începând cu data de 8 noiembrie până la organizarea unui concurs, dar nu mai mult de 60 de zile calendaristice.

Ioan Boldurean, în vârstă de 60 de ani, este absolvent al Facultăţii de Mecanică a Universității Politehnica din Timișoara. După absolvire a lucrat ca director comercial la Avicola și Fabrica de Ciorapi, respectiv ca director la SC Getax SA.

Din anul 2000 este încadrat ca director adjunct al Teatrului German de Stat Timișoara.

La 1 noiembrie, a încetat managementul lui Lucian Vărşăndan la TGST, după ce Primăria Timişoara nu a mai încheiat cu el un nou contract de management, pentru încă un mandat.

În aprilie, Consiliul Local Timișoara aproba rezultatul evaluării managementului – stabilit de comisia de specialiști la nota 9,88 – aprobând, totodată, ca Lucian Vărșăndan să depună un nou proiect de management, pentru încă un mandat de cinci ani, anunţau reprezentanţii Teatrului.

Acesta a depus proiectul în luna septembrie. Cu toate acestea, „Primăria Timişoara nu a mai organizat etapa următoare prevăzută de lege, anume analiza noului proiect de către o comisie de specialitate. Astfel, procedurile au fost întrerupte de administraţie la finalul lunii septembrie, nefiind comunicate motivele acestui fapt”, mai transmitea TGST. În consecință, cel de-al doilea mandat de cinci ani al lui Lucian Vărşăndan – care conduce teatrul din 2007 – s-a încheiat la 31 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email