Investiţie de milioane de euro în cel mai mare spital privat din zona de vest a ţării

Spitalul Première, din Timişoara, devine unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor medicale private din România.

 

Grupul de acționari ai Spitalului Première anunţă că opt milioane de euro vor fi investiți până la finalul anului 2018 în această unitate medicală, anul acesta plafonul de investiții realizat fiind de cinci milioane de euro.

Intenția acţionarilor este să ofere servicii medicale în cât mai multe specializări, dar și condiții pentru tratamente de excelență.

Datorită investiției, spațiul actual al spitalui este de patru ori mai mare decât a fost în 2013, la deschidere, iar numărul medicilor care deservesc unitatea medicală privată este astăzi de 30 de ori mai mare.

Oficialii spitalului anunţă că pacienții pot beneficia aici de tratamente în specializările chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, orl, oftalmologie, pediatrie şi urologie.

Ținând cont că Timișoara va fi capitală europeană în 2021 și o să avem un aflux foarte mare de turiști, pe lângă toate lucrurile istorice cu care se va putea lăuda Timișoara, ne vom putea lăuda și cu centre de excelență și performanță în anumite domenii. Și Spitalul Première are la ora actuală anumite domenii în care noi considerăm că putem asigura performanță medicală, precum Obstetrica, Chirurgia ginecologică, Ortopedia, Neurochirurgia și multe altele”, declară prof.dr. Radu Prejbeanu.

Cifra de afaceri a Spitalului Première a fost la finalul anului 2016 de 12 milioane de lei, iar datorită investiției de anul acesta, care a însemnat extinderea spațiului, deci și posibilitatea de diversificare a activității medicale și creșterea numărului de pacienți, cifra de afaceri a fost dublată și încă este în creștere până la finalul anului 2017.]

Grupul de acționari mai anunţă că intenționează ca în următorii trei ani să ofere o gamă completă de servicii medicale atât pentru pacienții internați, cât și pentru pacienții externi. Planul de extindere vizează integrarea de servicii medicale precum laboratorul de imagistică și alte servicii care în prezent sunt externalizate. Un prim pas s-a făcut anul acesta prin deschiderea laboratorului de analize.

Din grupul de acționari fac parte medici cunoscuți pentru rezultatele profesionale foarte bune și cu o reputație consolidată în rândul pacienților: prof.dr. Radu Prejbeanu, dr. Ionel Trifon Cioată, dr. Daniel Bran, dr. Bogdan Mureșan, dr. Voicu Simedrea, dr. Dan Negoescu şi dr. Florin Dorneanu.

Print Friendly, PDF & Email