Întreceri sportive între actori din trei ţări, la Timişoara

Actorii timişoreni pot participa, în premieră, la un campionat sportiv destinat angajaților teatrelor din România, Serbia și Ungaria.

 

Înainte de începerea noii stagiuni teatrale, 2017-2018, actorii timişoreni sunt invitați la un campionat sportiv, destinat angajaților teatrelor din România, Serbia și Ungaria, Actor’s World Championships.

Evenimentul va avea loc în zilele de 2 şi 3 septembrie, la Timişoara. Întrecerile vor avea loc pe terenurile și sălile ce aparțin de Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica și Clubul Sportiv Muncipal Timișoara, precum și în sălile Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Concurenţii se pot înscrie la mai multe discipline: tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, atletism (cursă de 100 m, 400 m, 800 m, cu săritură în lungime, cu aruncarea greutății şi pentatlon), fotbal, ciclism, street ball, triatlon, alergare cu picioarele în sac etc. Timișorenii sunt invitați să își încurajeze actorii preferați.

Actor’s World Championships este un eveniment organizat de Asociația Proteszt – care susține activitatea Teatrului Maghiar din Timișoara –, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara și asociaţia Verde pentru Biciclete.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis