Interviuri sub semnul-brand „La Tolce Vita”

marcel-tolcea-foto-arhiva-marcel-tolceaMarcel Tolcea şi Robert Şerban lansează, la Timişoara, un volum de interviuri. Marcel Tolcea, în calitate de intervievat, iar Robert Şerban, de intevievator.

 

Lansarea volumului La Tolce Vita. Robert Şerban în dialog cu Marcel Tolcea va avea loc marţi, 6 decembrie, ora 16, în amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest. Alături de autori se vor afla prof. univ. dr. Marilen Pirtea şi conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu, rector, respectiv prorector ai UVT.

Cartea a apărut în colecţia „Dialoguri, Analize”, a Editurii Universităţii de Vest, fiind lansată recent şi la Târgul de carte Gaudeamus, de la Bucureşti.

Marcel Tolcea este – spune şi Robert Şerban – un poet original, un om generos („a ajutat nu puțini scriitori, tineri ori nu, să publice și să-și facă literatura cunoscută”), un excelent ziarist și un admirat, de către studenți, profesor de Jurnalistică. „E lipsit de emfază, de vanitate, gata oricând, parcă, să facă o glumă bună ori un spectaculos joc de cuvinte care să-i binedispună pe cei din preajma sa. Și, înainte de toate, cred că Marcel este un om bun, exemplar. În paginile acestei cărți își va povesti viața de până acum”, mai spune Robert Șerban.

Print Friendly, PDF & Email