Internat în comă după o bătaie încasată în Complexul Studenţesc

BELGIUM SINGLE NUMBER EMERGENCY CALL 112Un tânăr a fost internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de alţi patru tineri, în faţa unui local din Complexul Studenţesc.

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş anunţă, printr-un comunicat de presă, că poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale cercetează patru persoane care au agresat, noaptea trecută, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în faţa unui local din Complexul Studenţesc din Timişoara. Poliţia a fost chemată, prin 112, după ce, pe Aleea Studenţilor, se iscase o altercaţie între mai multe persoane. Tânărul bătut este internat, în comă, la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale.

Poliţia a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, iar trei dintre agresori, care au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din Orţişoara, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea agresor, un timişorean, a fost  şi el identificat, însă momentan nu este prins.

Print Friendly, PDF & Email