Întâlniri acasă, cu actorii Teatrului Național din Timișoara

Foto: Adrian Pîclișan / TNT

Teatrul Național din Timișoara propune, și săptămâna aceasta, noi „Întâlniri la voi acasă” pe canalul său YouTube.

 

Miercuri, 8 aprilie, de la ora 20, Teatrul Național din Timișoara a pregătit un spectacol despre sinceritatea și despre bucuria întâlnirii fără bariere dintre actori și spectatori. Vorbește cu mine! este confesiunea a cinci actori eliberați de constrângerile personajului, cinci actori care, cu umor, curaj și delicatețe, vorbesc despre viață, despre teatru și despre irepetabila întâlnire din fiecare seară cu publicul.

Săptămâna „Întâlnirilor la voi acasă” continuă vineri, 10 aprilie, de la ora 20, cu Hamlet, de William Shakespeare, unul dintre marile texte ale teatrului universal, în spectacolul creat de regizoarea Ada Lupu Hausvater, pe traducerea „remix” semnată de Ștefan Peca. Spectatorii vor descoperi în interiorul poveștii binecunoscute destinul unui om neintoxicat de compromisuri și de falsitate. Acestui Hamlet care trăiește într-o lume șocant de asemănătoare cu a noastră, îi răspunde live Bean MC, liderul trupei Subcarpați.

Duminică, 12 aprilie, de la ora 20, va fi transmis un spectacol dedicat copiilor de toate vârstele: Sarea în bucate, după Petre Ispirescu. Un spectacol reconfortant, plin de culoare, o aventură minunată, în care oricine intră află câte ceva despre prietenie, despre iubire, și despre gustul adevărului.

Toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul YouTube al Teatrului Național sunt disponibile până la 1 mai.

Print Friendly, PDF & Email