Întâlnire cu Dan Barna, duminică, la ora 18, în Piața Libertății (P)

Vă invităm duminică, în Piața Libertății, să-l cunoașteți pe viitorul președinte al României, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la cea mai înaltă funcție în stat.

 

Noi credem că el este omul care va avea curajul să reformeze statul din temelii. Pentru că nu are nicio legătură cu vechea clasă politică și nu se teme să fie ambițios cu obiectivele lui. Nu mai vrea să audă merge și așa, sau a făcut și pentru noi ceva. Dan Barna vrea mai mult pentru România și are convingerea că putem să obține ce merităm și ce plătim, prin taxe și impozite: un stat funcțional și o viață fericită, aici.

Dan Barna visează la o Românie din care familiile și prietenii noștri să nu mai plece. El știe ce înseamnă să trăiești într-o familie care se reunea duminică dimineața prin telefon. Tatăl lui a muncit 12 în Italia pentru ca el și frații lui să aibă condiții mai bune, să poată să studieze și să-și facă un viitor.

Candidatul Alianței USR-PLUS ajunge la Timișoara după ce a străbătut țara, a trecut prin sate depopulate și sărăcite unde oamenii își pierduseră speranța. Mesajul lui, al Alianței USR-PLUS, este că putem să construim o țară în care legea e egală pentru toți, munca e prețuită, statul ne respectă și e în slujba noastră.

Putem să creăm locuri de muncă bine plătite, aici, pe măsura pregătirii noastre și a copiilor noștri. Putem să construim o Românie care își pune în valoare oamenii și resursele, care concurează, ca economie și civilizație, cu țările în care ne-au plecat familiile și prietenii. Nu e un vis cu ochii deschiși, am convingerea că putem să avem aceleași condiții de viață ca și familiile și prietenii noștri plecați afară. Știm că drumul este lung și greu, dar e timpul să pornim din loc. E timpul să votăm oameni cu viziuni noi în instituțiile statului.

Vă așteptăm duminică la ora 18 în Piața Libertății să vorbim despre un viitor optimist pentru noi și copiii noștri. Vă invităm să-l cunoașteți pe Dan Barna și viziunea lui pentru un „Cotroceni” implicat și activ în problemele reale ale românilor.

Urmează trei runde de alegeri și fiecare dintre ele este crucială. Alegerile europarlamentare au fost doar primul pas în călătoria noastră spre o viață împlinită și fericită, aici.

Vrem să demonstrăm că putem fi: Fericiți în România.

Print Friendly, PDF & Email