Instalart ajunge la Timișoara

les-ebProiectul Instalart/ Obiect/ 004 ajunge la Timișoara. Acesta reunește șase propuneri de design destinate mediului urban.

 

La ediţia de anul acesta, Instalart îl prezintă pe arhitectul Mario Kuibuș, căruia, transmit organizatorii, nu-i place cum sună “București, Micul Paris”, astfel că a inițiat, în 2007, proiectul TUB, care propune identitate pentru București și strategie pentru viitor: „TUB este coloana vertebrală a PIDU Central Bucureşti, proiect agreat, aprobat și adoptat de Primăria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibuș de a reconsidera sintagma «București-Micul Paris».”

Instalart a invitat, la ediţia de anul acesta, șase nume mari în design-ul românesc să interacționeze cu TUB-ul lui Mario Kuibuș, fiecare dintre ei gândind câte un obiect, o instalație, un concept: Dorin ȘtefanOmagiu lui Andrei Cadere, susținut de Plaza România, Corvin CristianRestitutie, susținut de București Mall, Robert Marin – Bucur, susținut de Stella Artois, Mihai Popescu – Portobello Stradale, susținut de Brikston, Ștefan Barutcieff – Museum Line, susținut de Kerrock, şi Mădălin Gheorghe – The ExFormation Panel, susținut de Biutiful. Proiectul lui Mario Kuibuș, PIDU, este susținut de Collective.

 

Citeşte şi: Un designer român, multipremiat în Germania, sursă de inspirație pentru arhitecți și designeri români

 

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfășura la Enoteca Amphora, situată în Bastion, pe strada Hector nr.4, vineri, 21 octrombrie, de la ora 19, anunţă. Petrecerea continuă cu un concert Les Elephants Bizarres și un open bar oferit de Stella Artois și Campari. Expoziția poate fi văzută în perioada 22 – 31 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email