Însărcinatul cu Afaceri al misiunii diplomatice a SUA la București, în vizită la Universitatea de Vest din Timişoara

Dan Lazea, Marilen Pirtea, Dean Thompson si Madalin Bunoiu la UVTUniversitatea de Vest din Timișoara a primit la sfârșitul săptămânii trecute vizita Însărcinatului cu Afaceri al misiunii diplomatice a SUA la București, Excelența Sa Dean Thompson.

 

 

Universitatea de Vest din Timişoara anunţă, într-un comunicat de presă remis redacţiei, că însărcinatul cu Afaceri al misiunii diplomatice a SUA la București, Excelența Sa Dean Thompson, s-a întâlnit cu rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, prorectorul pe Relații Internaționale și Comunicare Instituțională, conf. univ. dr. Dan D. Lazea, prorectorul pe Strategie Academică, conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu, și cu Oana Ivan, şeful Biroului Programe Comunitare din cadrul Departamentului de Relații Internaționale al UVT.

Întâlnirea s-a axat pe tema cooperării Universității de Vest Timişoara cu SUA. Astfel, s-au purtat discuții pe tema parteneriatelor interinstituționale pe care UVT le are cu Universități din SUA, precum University of Missouri, din St. Louis, North Dakota State University, The Community College for International Development şi cu Case Western Reserve University, din Cleveland.

S-a discutat, de asemenea, despre situația studenților cetățeni ai SUA la UVT și au avut loc informări privind participarea instituției la programul Fulbright și despre viitorul program Erasmus+, prin care se vor realiza schimburi de studenți între UVT și Case Western Reserve University din Cleveland, OH și instituțiile partenere din SUA.

Print Friendly, PDF & Email