Mesaj al TSD Timiş, în penultima zi de campanie

„Indiferent de rezultatul alegerilor, putem dansa, putem cânta, fără să ne înjurăm”

Flash mob (25)Final de campanie electorală, marcat de reprezentanţii TSD Timiş printr-un flash-mob organizat în Piaţa Operei, din Timişoara, în semn de sprijin faţă de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta.

 

Penultima zi de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale a adus cu sine o manifestare a tineretului social-democrat timişean, organizată în Piaţa Operei. Îmbrăcaţi în tricouri roşii, vreo 200 de tineri din organizaţia de tineret a PSD Timiş, coordonaţi de preşedintele TSD Alfred Simonis, au organizat un flash-mob în centrul Timişoarei, dansând pe piesa „Noi simţim la fel”. În acordurile piesei care a fost rulată de mai multe ori şi amplificată de difuzoarele amplasate în centru, tinerii social-democraţi şi-au manifestat în acest fel susţinerea faţă de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta.

La finalul flash-mob-ului, preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis, a transmis timişirenilor un mesaj cu caracter conciliant, transmiţându-le că, indiferent de care va fi rezultatul turului doi al alegerilor prezidenţiale, „trebuie să dovedească ţării întregi că în Timişoara putem să ne comportăm civilizat, putem dansa, putem cânta, putem să alegem pe cine vrem noi, fără să ne înjurăm şi fără să ne jignim”. În plus, a mai adăugat Alfred Simonis, un alt mesaj pe care tinerii TSD au dorit să îl transmită a fost acela că „şi în Timişoara există tineri care îl susţin pe Victor Ponta”.

Print Friendly, PDF & Email