Incursiune culinară pe tot mapamondul, la Iulius Town Timişoara (P)

Foto: Iulius Mall Timişoara

Dacă vă e poftă de un preparat gustos și rafinat, Iulius Town vă invită într-o fabuloasă incursiune culinară pe tot mapamondul. Bucătarii își demonstrează în continuare îndemânarea prin pregătirea unor preparate de excepție de care vă puteți bucura chiar dacă sunt la pachet. Iar dacă vreţi o experiență completă, restaurantele au găsit soluții să vă asigure confortul și pe terasă.

 

Restaurantele cu specific internațional din Iulius Town sunt locul ideal pentru a intra în universul gusturilor exotice sau tradiționale pregătite cu măiestrie de bucătari. Vă puteţi lua la pachet micul dejun de la Neața Omelette Bistro, care vă propune rețete gustoase și hrănitoare, iar de la Tucano Coffee, Starbucks, Garage Cafe și Ted’s Coffee vă puteţi lua doza de energie pentru întreaga zi.

Fenice Palas vă pregătește delicii libaneze, iar mâncare proaspăt „fabricată” puteți savura de la @Fabrika. Pentru specialități italiene faceţi o oprire pe terasa C-House Milano, însă dacă pofta vă trimite către bucătăria mexicană, Taco Bell vă pregătește la pachet taco şi burritos gustoase.

Foto: Iulius Mall Timişoara

Și restaurantele din zona foodcourt vă așteaptă cu o varietate de bunătăți pregătite cu iscusință pentru o experiență specială și servite la pachet sau pe terasă. Fie că alegeţi bucătăria italiană, chinezească, mediteraneană sau pe cea autohtonă, cu siguranță veţi fi surprinşi de bogăția aromelor, dată de ingredientele atent alese.

Dacă alegeţi să staţi pe terasă, trebuie să știţi că siguranța vă este pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar clienţii au la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

 

Print Friendly, PDF & Email