Închiriere de spații la Bastion

Consiliul Județean Timiș organizează o nouă licitație cu strigare pentru închirierea unor spații din Bastionul Theresia, din Timișoara.

 

„Am luat decizia de a relua, cât mai rapid, licitația pentru închirierea spațiilor pe care Consiliul Județean Timiș le are disponibile la Bastion. După reabilitare prin fonduri europene, Bastionul Theresia oferă spații amenajate care pot fi închiriate conform legii pentru derularea de activități în domeniul turistic, cultural și de agrement”, declară președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Potrivit CJ Timiş, este vorba despre spații în care pot funcţiona localuri, agenții turistice, de rezervare și asistență turistică,  tur-operatori sau forme de creare și interpretare artistică:

  • Corp A, spațiul A5, 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului
  • Corp A, spațiul A6, 211,65 mp + 54 mp teren aferent frontului
  • Corp B+C, spațiul B-C 7+1, 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului
  • Corp C, spațiul C6, 384, 77 mp
  • Corp E, spațiul E1, 440,05 mp + 88 mp teren aferent frontului.

Licitația va avea loc în 23 octombrie, ora 10,  la sediul Palatului Administrativ, de pe b-dul Revoluţiei nr. 17. Înscrierea la licitaţie se poate face până în 20 octombrie, inclusiv, între orele 9 şi 14.

Ofertanţii vor depune la sediul CJ Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute  la punctul 5, lit. i) din Caietul de sarcini. Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10-13. Persoana de contact pentru vizitarea spațiilor este Dan Păduraru, consilier superior la Compartimentul Gestionarea Patrimoniului, telefon 0721-868.229.

Print Friendly, PDF & Email