Începe Săptămâna Verde Europeană la UVT

Săptămâna Verde Europeană la UVT, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție, a fost selectată de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene.

 

Selectarea Universității de Vest din Timișoara de către Comisia Europeană, ca partener pentru seria de evenimente EU Green Week 2022 – program de evenimente europene care are loc la nivel internațional în perioada 30 mai – 5 iunie 2022 – presupune că se vor prelua toate însemnele programului EU Green Week 2022 în cadrul elementelor de imagine și promovare ale Săptămânii Verzi Europene la UVT, aceasta beneficiind totodată de promovare pe pagina oficială a Săptămânii Verzi Europene.

Programul de anul acesta a fost integral propus de studenți, personal academic şi administrativ din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, evenimentele fiind apoi supuse votului participativ.

Agenda Săptămânii Verzi Europene la UVT – care se va desfăşura în perioada 30 mai – 5 iunie, în Grădina urbană a Universităţii de Vest din Timişoara – poate fi consultată la acest link, iar cei care doresc să fie parte a evenimentului sunt invitaţi să completeze acest formular.

Print Friendly, PDF & Email