Începe proiectarea pentru extinderea Complexului Sportiv Bega

Primăria Timişoara anunţă că azi a fost semnat contractul în cadrul licitației pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega.

 

Serviciile de proiectare vizează expertiza tehnică şi documentația de avizare a lucrărilor de investiții şi urmăresc refuncționalizarea, modernizarea și extinderea pe verticală (parter plus două etaje) a Complexului Sportiv Bega, amplasat pe Intrarea Zânelor nr. 2. Valoarea contractului de proiectare, executat de 3D Pascal Proiect SRL, este de 139.000 de lei fără TVA, durata contractului fiind de 60 de zile.

Lucrările, transmit reprezentanţii Municipalităţii, vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semiolimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

A fost, de asemenea, finalizată și achiziția pentru servicii de proiectare care vizează refuncționalizarea terenului de sport, reabilitarea și extinderea clădirii existente, inclusiv utilități pentru stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr.11, din Ronaț.

În context, Primăria Timișoara anunţă că pregătește mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a orașului, bazine, stadioane, baze sportive.

Print Friendly, PDF & Email