Începe înscrierea filmelor pentru Tres Court 2021

Institutul Francez din România invită cineaștii profesioniști sau amatori să se înscrie în competiția românească a Festivalului internațional de foarte scurt metraj Tres Court.

 

Filmul foarte scurt este formatul unei generații, al unei epoci unde totul e pe repede înainte, unde schimbările – climatice, sociale, tehnologice – se află în centrul preocupărilor noastre. Este și un format preferat de artiștii emergenți, festivalul Très Court fiind o adevărată platformă de descoperire și lansare de noi talente cinematografice”, spun reprezentanţii organizatorului, Institutul Francez.

Înscrierile se fac până în 25 aprilie, prin completarea formularului disponibil aici și prin trimiterea filmului la adresa trescourt@institutfrancais.ro. Singura restricție, spun reprezentanţii Institutului Francez este durata filmului să nu depășească patru minute.

Festivalul internațional de foarte scurt metraj Tres Court, o competiţie dedicată scurtmetrajelor românești realizate de regizori sau amatori care a ajuns la cea de-a 23-a ediție, va avea loc în perioada 4 – 13 iunie.

https://trescourt.com/ro/inscriere

Print Friendly, PDF & Email